fbpx
PDFPrinten

E-Nihola Dog met Middenmotor

Speciale aanbieding - Van €4999,- voor..
€ 4299,00
Kleurstelling
Batterij
Tent Deluxe
Vloermat (Premium Ventisit):
Dekzeil
Telefoonhouder voor op stuur
Accuslot
Beschrijving

Adviesprijs van deze bakfiets = €4999,-

Nihola dog, Elektrisch, Pendix Premium Middenmotor

De Nihola bakfiets is ons populairste model voor vervoer van honden.

De cabine van de Nihola Dog die de hond(en) omringt en beschermt, is opgebouwd uit een gesloten dubbel buizenframe zonder hoeken.

De Nihola Dog bakfiets is na testen door de Deense krant Politiken en de Nederlandse Fietsersbond uitgeroepen tot beste 3-wiel bakfiets voor hondenvervoer.

Specificaties

Topkwaliteit zwarte aluminium velgen, magura parkeerrem, schroeven en fittingen in RVS, ingebouwde fittingen voor hondenriemen, handgebouwd Deens frame met extra horizontale verstevigingsstaven in de cabine, aluminium zadelpen en cabinevloer, topkwaliteit kunststof, zwart gepoedercoat frame, onderhoudsvrije besturing met hydraulische demper.

 

Stilte. Stiller. De Pendix middenmotor

Laat je niet misleiden door de ingetogenheid van onze powerpack. De hele constructie weerspiegelt de ontwikkelingscompetentie van onze ingenieurs. De motor is nauwelijks 3 cm diep en heeft een diameter van minder dan 30 cm. Alle slimme techniek is in deze ruimte verpakt en door de metalen behuizing beschermd tegen externe invloeden van buitenaf. De Pendix eDrive heeft geen tandwielen nodig, dus er zijn geen mechanische slijtdelen. Waar er geen slijtage is, is er geen onderhoud, dus u krijgt een motor die onderhoudsvrij is. De tandwielloze uitvoering heeft nog twee andere voordelen. Ten eerste is het absoluut geruisloos. Aan de andere kant voel je nauwelijks weerstand bij het trappen als hij is uitgeschakeld. U kunt dus zelf bepalen wanneer u hulp nodig heeft en uw fiets als fiets blijft gebruiken.

  1. Duitse degelijkheid
  2. Geluidsarm en onderhoudsvrij systeem
  3. Optimale inbouwpositie op de fiets dankzij de middenmotor
  4. Water- en stofbestendig volgens IP65
  5. Nauwelijks waarneembare trapweerstand bij uitgeschakelde motor of lege batterij.
  6. Pendix-systeem wordt toegepast op o.a. de betere 'overheidsfietsen' (zoals b.v. politie-mtb enz.)

Tent Deluxe van Nihola

Supersterk 'Boottent'-materiaal, veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke rits aan voorzijde, zodat de huif bijna helemaal open kan! In de kleuren: MatZwart, Blauw, Bordeaux, Geel, Grijs, Donkergroen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Turquoise.

Leuk weetje

Nihola is groot-leverancier van de Deense Post!