PDFPrinten

DIRECT UIT VOORRAAD: Bakfiets.nl CargoBike Lang Cruiser, Di2 Elektronische 8 versnellingen, MatZwart - Elektrisch (art. 1129)#

**
GRATIS DS ALL-OVER-COVER BAKFIETSPYJAMA t.w.v. €79,95
+
GRATIS AXA-SLOT met INSTEEK-KETTING t.w.v. €39,95
+
GRATIS RIJKLARE LEVERING AAN HUIS t.w.v. €99,00
€ 3699,00
Kies kleur:
Kies versnellingen:
TENT DELUXE
Kies kleur van de bak:
Kies remmen:
Kies sterkte Accu Shimano:
Kies banden:
Kies zadel:
Kies handvatten:
Kies bagagedrager:
Kies hevelmoer (zadelhoogte versteller):
Koplamp
Service en Garantie
GRATIS rijklaar thuisgebracht*
GRATIS Axa veiligheidsslot
GRATIS All-Over-Cover bakfietshoes
Beschrijving

Elektrisch button

Bakfiets.nl CargoBike Lang Cruiser, Di2 automatische 8 versnellingen, MatZwart - Elektrisch(art. 1129)*

Deze bakfiets is nieuw, op voorraad en direct leverbaar!

Shimano Steps 6100 middenmotor, beresterk en fluisterstil!

De Elektrische CargoBikes en CargoTrikes zijn uitgevoerd met het Shimano Steps systeem van het type 6100. Dit systeem is relatief licht in gewicht, is fluisterstil, geeft een krachtige perfecte ondersteuning van 60NM(!) en heeft een groot bereik. Het Shimano Steps Systeem is betrouwbaar en heeft veel extra's. Dit systeem is eenvoudig te bedienen via een display met de bediening dicht bij de duim, u houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. Ook is de Shimano Steps voorzien van een Walk-Assist voor extra ondersteuning wanneer je naast de fiets loopt.

MotorDisplay  Stuurbediening

Afmetingen

Lengte: 253 cm breedte: 63 cm

In de kleur:

kleur matzwart_Bakfietsonline8.jpg_1      

Versnelling-uitvoering:

Di2 Shimano Premium Elektronische versnellingsnaaf met 8 automatische schakeling: volledig automatisch schakelen, of handmatig schakelen d.m.v. knopjes-bediening op het stuur.

 Di2

Tent Deluxe van Bakfiets.nl:

Supersterk 'Boottent'-materiaal, veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke ritsen aan beide zijden, zodat de huif aan beide zijden bijna helemaal open kan! In de kleuren: MatZwart / Rood / Admiraal blauw / Bruin / Lichtbruin

    

De beste remmen

Een goede reminrichting is essentieel bij een bakfiets. Daarom wordt deze bakfiets standaard uitgevoerd met Shimano Premium Rollerbrakes. Een perfecte rem en heel geschikt voor met name vlak landschap. En ook prijstechnisch de beste keuze!

Shimano Premiium Rollerbrake

Actieradius

Bij een bakfiets is het altijd lastig om een actieradius af te geven. Met de standaard accu van 418wh kan dit varieren van 50 tot 100 km. Er hangt daarbij veel af van het totaal gewicht van de fiets met belading, de mate van mee-fietsen door de berijder en de manier van rijden. Ook het terrein waar gereden wordt is van invloed, denk aan stadsverkeer en of u veel heuvels op moet fietsen. U kunt de actieradius verhogen door met harde banden te fietsen en weg te fietsen in een lage versnelling.

Shimano Accu

De accu is standaard een sterke 418Wh Shimano accu. Tegen meerprijs is de accu leverbaar in 504Wh. De zwaardere accu heeft een +/- 20% grotere actieradius (van +/- 60 tot 120 km!)

Kleur van de bak

De standaard uitvoering is uitgevoerd met een bruine houten bak. Voor €25,- kan de bakfiets worden omgebouwd en uitgevoerd met een zwarte houten bak.

 

Handvatten

Deze Cruiser wordt standaard voorzien van de chique Lederen Brooks hanvatten. Super comfortabel en bij koud weer minder snel koude handen! Desgewenst kan natuurlijk gekozen worden voor de zwarte of bruine rubberen handvatten.

 

 

Bagagedragers

Standaard wordt de Cruiser uitgevoerd zonder bagagedrager. Maar natuurlijk is het wel mogelijk om een drager opp de fiets te plaatsen als u dat mooi of praktisch vindt.

U kunt dan kiezen voor de aluminium drager, zwart. Deze kan maximaal 25kg dragen (foto 1) of de extra lange drager voor vervoer van kinderzitje of fietstas (foto 2) of een stalen drager in dezelfde kleur van het frame, ook voor vervoer van kinderzitje of fietstas! (foto 3)

(1) (2)(3)

Zadels

Brooks:

Standaard wordt de Cruiser uitgevoerd met een lederen Brooks zadel! Uiterst comfortabel, oer-degelijk en heel chique..

Selle Royal Drifter

Wenst u liever een zachter zadel? Dan is het Selle Royal Drifter hèt zadel voor u! Deze is leverbaar in het bruin en zwart.

Selle Royal Skingel, met handvat

Zal de fiets regelmatig door smalle steegjes moeten of gedraaid moeten worden, en tilt u daarbij de bakfiets bij achterwiel op om de achterkant 'om te zetten'? Dan is het zadel met handvat een goede optie!

Brooks Drifter BruinDrifter Zwart Zadel met handvat

 

Banden

Standaard wordt de Bakfiets.nl Cruiser uitgevoerd met de AntiLek-band Schwalbe Big Apple Breed in de kleur Crème. Desgewenst kunt u ook kiezen voor de kleur zwart. Of u kunt kiezen voor de minder brede Schwalbe Marathon AntiLek-band (maar minstens net zo goed!)

Schwalbe Big Apple Brede band Schwalbe Marathon

Hevelmoer zadelversteller

Rijden er meerdere personen op de bakfiets met een verschillende lichaamslengte? Dan is een hevelmoer zadelversteller erg handig! Een degelijke RVS versteller om zonder gereedschap de zadelhoogte aan te passen. Ideaal!

 

Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keuze omdat:

Garantie Bakfiets.nl

Op de website van de fabrikant www.bakfiets.nl vindt u het registratie-formulier. Na aankoop dient u daar uw aankoop te registreren. Het framenumer van uw bakfiets vindt u onderaan het frame en betreft een wit stickertje met een nummer dat begint met AZ...... Na invullen van het registratieformulier heeft u:

In geval er een garantie-kwestie is zal Bakfietsonline altijd voor een oplossing zorgen!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren