fbpx
PDFPrinten

Bakfiets.nl DayCare, Elektrisch (brede bak)

Sale! Van €5449,- Nu..
€ 4999,00
Kleurstelling
Versnellingen en Remmen:
Batterij Shimano:
Tent Deluxe
Vloermat (Premium Ventisit):
Dekzeil
Zadel
Handvatten
Hevelmoer (zadelhoogte versteller):
Service en Garantie
GRATIS Axa veiligheidsslot
GRATIS rijklaar thuisgebracht*
Beschrijving

GRATIS thuisgebracht GRATIS Axa ART veiligheidsslot + insteekketting

Bakfiets.nl CargoTrike DayCare Breed, Elektrisch, Shimano Steps Middenmotor

(brede versie: wielbasis is 95 cm breed ipv 85 cm zoals bij de smalle versie)

De Bakfiets.nl CargoBike Classic uitvoering is een klassiek vormgegeven bakfiets. De RVS brede spatborden, brede Schwalbe Pick-Up Anti-Lek-banden in zwart en een zwarte rubberen zadel en handvatten, retro koplamp. Standaard wordt de Classic geleverd met bagagedrager.

Fietsen als een vorst

Deze Trike is geschikt gemaakt voor het veilig transporteren van maximaal zes jonge kinderen in de bak (leeftijd +/- 2 tot 4 jaar). Eventueel past er nog een kinderstoeltje op de achter drager waarmee in totaal zeven kinderen mee kunnen. Houd er rekening mee dat hoe ouder/groter de kinderen zijn, des te minder plek er over blijft.

Deze fiets is standaard uitgevoerd met sterke schijfremmen, rolbeugels, bankjes in de lengterichting en een handige instapopening.

U wilt vorstelijk fietsen? Bestel nu deze bakfiets snel! Rechtstreeks af-fabriek want de fabrike is gevestigd naast Bakfietsonline. Wij maken uw bakfiets aflever- en rijklaar en bezorgen de bakfiets GRATIS bij u thuis! (NL)

Afmetingen

Maten bakfiets: Lengte 210cm breedte 95cm

Maten vloeroppervlak bak: Lengte 86cm breedte 54cm

Versnelling-uitvoeringen:

De Shimano Steps modellen zijn leverbaar met:

 

Shimano Nexus 5 (Cargo)   Enviolo traploze versnelling   Di2

Tent Deluxe van Bakfiets.nl:

Supersterk 'Boottent'-materiaal, veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke ritsen aan beide zijden, zodat de huif aan beide zijden bijna helemaal open kan! In de kleuren: MatZwart / Lichtbruin

 

De beste remmen

Deze DayCare bakfiets wordt uitgevoerd met de Hydraulische Schijfrem op voor- en achterwiel.

voorbeeld van Premium hydraulische schijfrem Magura

Handvatten

Deze bakfiets wordt standaard voorzien van rubberen zwarte handvatten in zwart. Desgewenst kan natuurlijk gekozen worden voor de bruine kleur handvatten of de chique Lederen Brooks hanvatten. Super comfortabel en bij koud weer minder snel koude handen!

 

Zadels

Standaard wordt de Classic variant uitgevoerd met een Selle Royal rubberen zadel. Tegen meerprijs kan gekozen worden voor:

Brooks zadel:

Een lederen Brooks zadel! Uiterst comfortabel, oer-degelijk en heel chique..

Selle Royal Drifter zadel:

Wenst u liever een nog zachter zadel? Dan is het Selle Royal Drifter hèt zadel voor u! Deze is leverbaar in het bruin en zwart.

Selle Royal Skingel, met handvat

Zal de fiets regelmatig door smalle steegjes moeten of gedraaid moeten worden, en tilt u daarbij de bakfiets bij achterwiel op om de achterkant 'om te zetten'? Dan is het zadel met handvat een goede optie!

Brooks Drifter BruinDrifter Zwart Zadel met handvat

Hevelmoer zadelversteller

Rijden er meerdere personen op de bakfiets met een verschillende lichaamslengte? Dan is een hevelmoer zadelversteller erg handig! Een degelijke RVS versteller om zonder gereedschap de zadelhoogte aan te passen. Ideaal!

Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keuze omdat:

Garantie Bakfiets.nl

Op de website van de fabrikant www.bakfiets.nl vindt u het registratie-formulier. Na aankoop dient u daar uw aankoop te registreren. Het framenumer van uw bakfiets vindt u onderaan het frame en betreft een wit stickertje met een nummer dat begint met AZ...... Na invullen van het registratieformulier heeft u:

In geval er een garantie-kwestie is zal Bakfietsonline altijd voor een oplossing zorgen!

Lease al vanaf €179,- p.m. Meer info? klik hier