fbpx
PDFPrinten

Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal, 8v, Blauw met Zwart

UIT VOORRAAD! Van € 2379,- Nu voor..
€ 1999,00
Kies kleur:
Kies versnellingen:
Kies remmen
TENT DELUXE
Kies zadel:
Kies handvatten:
Service en Garantie
GRATIS Axa veiligheidsslot
GRATIS rijklaar thuisgebracht*
Beschrijving

Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal, 8 versnellingen - Blauw met Zwart

Deze bakfiets is een showroommodel, slechts enkele keren kort gebruikt als testfiets. Heeft minimale gebruikssporen. Deze fiets is op voorraad en direct leverbaar!

Afmetingen

Maten bakfiets: Lengte 210cm breedte 85cm

Maten vloeroppervlak bak: Lengte 86cm breedte 54cm

 

Versnelling-uitvoering:

Shimano Nexus 8

Tent Deluxe van Bakfiets.nl:

Supersterk 'Boottent'-materiaal, veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke ritsen aan beide zijden, zodat de huif aan beide zijden bijna helemaal open kan! In de kleuren: MatZwart / Lichtbruin

 

De beste remmen

Een goede reminrichting is essentieel bij een bakfiets. Daarom wordt deze bakfiets standaard uitgevoerd met Shimano Premium Rollerbrakes. Een perfecte rem en heel geschikt voor met name vlak landschap. En ook prijstechnisch de beste keuze!

Voorbeeld van Shimano Premiium Rollerbrake

Handvatten

Deze bakfiets wordt standaard voorzien van rubberen zwarte handvatten in zwart. Desgewenst kan natuurlijk gekozen worden voor de bruine kleur handvatten of de chique Lederen Brooks hanvatten. Super comfortabel en bij koud weer minder snel koude handen!

 

Zadels

Standaard wordt de Classic variant uitgevoerd met een Selle Royal rubberen zadel. Tegen meerprijs kan gekozen worden voor:

Brooks zadel:

Een lederen Brooks zadel! Uiterst comfortabel, oer-degelijk en heel chique..

Selle Royal Drifter zadel:

Wenst u liever een nog zachter zadel? Dan is het Selle Royal Drifter hèt zadel voor u! Deze is leverbaar in het bruin en zwart.

Selle Royal Skingel, met handvat

Zal de fiets regelmatig door smalle steegjes moeten of gedraaid moeten worden, en tilt u daarbij de bakfiets bij achterwiel op om de achterkant 'om te zetten'? Dan is het zadel met handvat een goede optie!

Brooks Drifter BruinDrifter Zwart Zadel met handvat

 

Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keuze omdat:

Garantie Bakfiets.nl

Op de website van de fabrikant www.bakfiets.nl vindt u het registratie-formulier. Na aankoop dient u daar uw aankoop te registreren. Het framenumer van uw bakfiets vindt u onderaan het frame en betreft een wit stickertje met een nummer dat begint met AZ...... Na invullen van het registratieformulier heeft u:

In geval er een garantie-kwestie is zal Bakfietsonline altijd voor een oplossing zorgen!