fbpx
PDFPrinten

E-CargoBike Classic Business met Flightcase Bakfiets.nl

Adviesprijs €4999,- Nu voor..
€ 4699,00
Kies kleur:
Kies versnellingen:
Kies remmen
Accu Shimano:
Kies banden:
Kies zadel:
Kies handvatten:
Kies hevelmoer (zadelhoogte versteller):
Kies kleur spatborden:
Koplamp
Service en Garantie
GRATIS Axa veiligheidsslot
GRATIS rijklaar thuisgebracht*
Beschrijving

Elektrisch button

Bakfiets.nl E-CargoBike Classic Business met Flightcase

Handige FlightCase voor de CargoBike Long! Klep met gasveren en slot. Let op: de FlightCase is spat-waterdicht, dus niet geschikt om in de regen te laten staan.

Shimano Steps 6100 middenmotor, beresterk en fluisterstil!

De Elektrische CargoBikes en CargoTrikes zijn uitgevoerd met het Shimano Steps systeem van het type 6100. Dit systeem is relatief licht in gewicht, is fluisterstil, geeft een krachtige perfecte ondersteuning van 60NM(!) en heeft een groot bereik. Het Shimano Steps Systeem is betrouwbaar en heeft veel extra's. Dit systeem is eenvoudig te bedienen via een display met de bediening dicht bij de duim, u houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. Ook is de Shimano Steps voorzien van een Walk-Assist voor extra ondersteuning wanneer je naast de fiets loopt.

MotorDisplay  Stuurbediening

Afmetingen

Lengte: 253 cm breedte: 63 cm

Verkrijgbaar in de kleuren:

Matzwart / Petrol-blue  /Mat-graniet / Créme / Rood / Diep-oranje / Legergroen / wenskleur

kleur matzwart_Bakfietsonline8.jpg_1 kleur petrolblue_26.jpg_1 kleur MatGraniet_Bakfietsonline3.jpg_1kleur creme_bakfietsonline.jpg_1   kleur rood_bakfietsonline4.jpg_1 kleur dieporanje_bakfietsonline.jpg_1 kleur_matlegergroen_bakfietsonline.nl5.jpg_1

Versnelling-uitvoeringen:

De Shimano Steps modellen zijn leverbaar met:

Shimano Nexus 7   Enviolo traploze versnelling   Di2

Di2 Automatisch schakelen

De Di2 uitvoering van Steps is één geheel met de elektronica. Dit houdt in dat de motor de kracht vermindert wanneer de naaf moet schakelen. Met de combinatie van de Shimano Steps motor en de interne Di2-versnellingsnaaf profiteert u maximaal van de volledige automatische schakelfunctie. Om de automatische schakeling naar de juiste versnelling soepel te laten verlopen, worden de torsie, snelheid en cadans nauwkeurig gemeten. U kunt desgewenst altijd terugkeren naar handmatig schakelen als u dat beter uitkomt.

De beste remmen

Een goede reminrichting is essentieel bij een bakfiets. Daarom wordt deze bakfiets standaard uitgevoerd met Shimano Premium Rollerbrakes. Een perfecte rem en heel geschikt voor met name vlak landschap. En ook prijstechnisch de beste keuze!

Shimano Premiium Rollerbrake

Tegen meerprijs kan worden gekozen voor de Premium hydraulische HS11 velgremmen van Magura. Deze hebben een ongekende remkracht, vandaar dat deze vaak gekozen wordt door fietsers die maximale remkracht belangrijk vinden.

Premium Hydraulische Velgrem Magura

Tegen meerprijs kan worden gekozen voor de Hydraulische Schijfrem op voor- en achterwiel. In bergachtige gebieden of bij een lange remweg kan deze Hydraulische schijfrem een goede keuze zijn i.v.m. voorkoming van warmlopen / koeling van de remmen.

Premium hydraulische schijfrem Magura

Actieradius

Bij een bakfiets is het altijd lastig om een actieradius af te geven. Met de standaard accu van 418wh kan dit varieren van 50 tot 100 km. Er hangt daarbij veel af van het totaal gewicht van de fiets met belading, de mate van mee-fietsen door de berijder en de manier van rijden. Ook het terrein waar gereden wordt is van invloed, denk aan stadsverkeer en of u veel heuvels op moet fietsen. U kunt de actieradius verhogen door met harde banden te fietsen en weg te fietsen in een lage versnelling.

Shimano Accu

De accu is standaard een sterke 418Wh Shimano accu. Tegen meerprijs is de accu leverbaar in 504Wh. De zwaardere accu heeft een +/- 20% grotere actieradius (van +/- 60 tot 120 km!)

Handvatten

Deze Bakfiets.nl CargoBike Classic wordt standaard voorzien van de zwarte rubberen handvatten. Desgewenst kan natuurlijk ook gekozen worden voor de bruine rubberen handvatten of de chique Lederen Brooks hanvatten.

 

Zadels

Brooks:

Standaard wordt de Cruiser uitgevoerd met een lederen Brooks zadel! Uiterst comfortabel, oer-degelijk en heel chique..

Selle Royal Drifter

Wenst u liever een zachter zadel? Dan is het Selle Royal Drifter hèt zadel voor u! Deze is leverbaar in het bruin en zwart.

Selle Royal Skingel, met handvat

Zal de fiets regelmatig door smalle steegjes moeten of gedraaid moeten worden, en tilt u daarbij de bakfiets bij achterwiel op om de achterkant 'om te zetten'? Dan is het zadel met handvat een goede optie!

Brooks Drifter BruinDrifter Zwart Zadel met handvat

 

Banden

Standaard wordt de Bakfiets.nl CargoBike Classic uitgevoerd met de Schwalbe Marathon AntiLek-band. Desgewenst kunt u ook kiezen voor de bredere Schwalbe Big Apple AntiLek-band

Schwalbe Marathon AntiLekSchwalbe Big Apple Brede band AntiLek

Hevelmoer zadelversteller

Rijden er meerdere personen op de bakfiets met een verschillende lichaamslengte? Dan is een hevelmoer zadelversteller erg handig! Een degelijke RVS versteller om zonder gereedschap de zadelhoogte aan te passen. Ideaal!

Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keuze omdat:

Garantie Bakfiets.nl

Op de website van de fabrikant www.bakfiets.nl vindt u het registratie-formulier. Na aankoop dient u daar uw aankoop te registreren. Het framenumer van uw bakfiets vindt u onderaan het frame en betreft een wit stickertje met een nummer dat begint met AZ...... Na invullen van het registratieformulier heeft u:

In geval er een garantie-kwestie is zal Bakfietsonline altijd voor een oplossing zorgen!