fbpx
PDFPrinten

Bakfiets.nl E-CargoTrike Classic Smal, 7 speed, Petrol Blue

UIT VOORRAAD! Van €4049,- nu voor..
€ 3849,00
Kies kleur:
Kies versnellingen:
Kies remmen
TENT DELUXE
Accu Shimano:
Bankjes
Kies Vloermat (Premium Ventisit):
Kies dekzeil:
Kies zadel:
Kies handvatten:
Kies hevelmoer (zadelhoogte versteller):
Service en Garantie
GRATIS Axa veiligheidsslot
GRATIS rijklaar thuisgebracht*
Beschrijving

Elektrisch button

Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal - 7 speed, Premium Rollerbrake remmen, voor en achter, Petrol Blue, Elektrisch

Deze bakfiets is enkele keren voor een testrit gebruikt en heeft +/- 50 km op de teller.

De Bakfiets.nl CargoTrike in de Classic uitvoering! dit houdt in: Marathon Anti-Lek banden met RVS spatborden en opstap, Selle Royal rubber zadel en handvatten. Alle Trikes zijn voorzien van stuurstabilatoren.

Shimano Steps 6100 middenmotor, beresterk en fluisterstil!

De Elektrische CargoBikes en CargoTrikes zijn uitgevoerd met het Shimano Steps systeem van het type 6100. Dit systeem is relatief licht in gewicht, is fluisterstil, geeft een krachtige perfecte ondersteuning van 60NM(!) en heeft een groot bereik. Het Shimano Steps Systeem is betrouwbaar en heeft veel extra's. Dit systeem is eenvoudig te bedienen via een display met de bediening dicht bij de duim, u houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. Ook is de Shimano Steps voorzien van een Walk-Assist voor extra ondersteuning wanneer je naast de fiets loopt.

MotorDisplay  Stuurbediening

Afmetingen

Maten bakfiets: Lengte 210cm breedte 85cm

Maten vloeroppervlak bak: Lengte 86cm breedte 54cm

In de kleur:

Petrol-blue

 kleur petrolblue_26.jpg_1     

Versnelling-uitvoering:

Shimano Nexus 7     

Tent Deluxe van Bakfiets.nl:

Supersterk 'Boottent'-materiaal, veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke ritsen aan beide zijden, zodat de huif aan beide zijden bijna helemaal open kan! In de kleuren: MatZwart / Lichtbruin

 

De beste remmen

Een goede reminrichting is essentieel bij een bakfiets. Daarom wordt deze bakfiets standaard uitgevoerd met Shimano Premium Rollerbrakes. Een perfecte rem en heel geschikt voor met name vlak landschap. En ook prijstechnisch de beste keuze!

Voorbeeld van Shimano Premiium Rollerbrake

 

Actieradius

Bij een bakfiets is het altijd lastig om een actieradius af te geven. Met de standaard accu van 418wh kan dit varieren van 40 tot 90 km. Er hangt daarbij veel af van het totaal gewicht van de fiets met belading, de mate van mee-fietsen door de berijder en de manier van rijden. Ook het terrein waar gereden wordt is van invloed, denk aan stadsverkeer en of u veel heuvels op moet fietsen. U kunt de actieradius verhogen door met harde banden te fietsen en weg te fietsen in een lage versnelling.

Shimano Accu

De accu is standaard een sterke 418Wh Shimano accu. Tegen meerprijs is de accu leverbaar in 504Wh. De zwaardere accu heeft een +/- 20% grotere actieradius (van +/- 60 tot 120 km!)

Handvatten

Deze Cruiser wordt standaard voorzien van rubberen zwarte handvatten in zwart. Desgewenst kan natuurlijk gekozen worden voor de bruine kleur handvatten of de chique Lederen Brooks hanvatten. Super comfortabel en bij koud weer minder snel koude handen!

 

Zadels

Standaard wordt de Classic variant uitgevoerd met een Selle Royal rubberen zadel. Tegen meerprijs kan gekozen worden voor:

Brooks zadel:

Een lederen Brooks zadel! Uiterst comfortabel, oer-degelijk en heel chique..

Selle Royal Drifter zadel:

Wenst u liever een nog zachter zadel? Dan is het Selle Royal Drifter hèt zadel voor u! Deze is leverbaar in het bruin en zwart.

Selle Royal Skingel, met handvat

Zal de fiets regelmatig door smalle steegjes moeten of gedraaid moeten worden, en tilt u daarbij de bakfiets bij achterwiel op om de achterkant 'om te zetten'? Dan is het zadel met handvat een goede optie!

Brooks Drifter BruinDrifter Zwart Zadel met handvat

 

Hevelmoer zadelversteller

Rijden er meerdere personen op de bakfiets met een verschillende lichaamslengte? Dan is een hevelmoer zadelversteller erg handig! Een degelijke RVS versteller om zonder gereedschap de zadelhoogte aan te passen. Ideaal!

Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keuze omdat:

Garantie Bakfiets.nl

Op de website van de fabrikant www.bakfiets.nl vindt u het registratie-formulier. Na aankoop dient u daar uw aankoop te registreren. Het framenumer van uw bakfiets vindt u onderaan het frame en betreft een wit stickertje met een nummer dat begint met AZ...... Na invullen van het registratieformulier heeft u:

In geval er een garantie-kwestie is zal Bakfietsonline altijd voor een oplossing zorgen!