fbpx
PDFPrinten

E-Bimas Kids Premium Middenmotor, Blauw

SUPERDEAL: Vandaag van €3799,- voor..
€ 3599,00
Batterij
Tent Deluxe
Deurtje
Kussen
Vloermat (Premium Ventisit):
GRATIS Axa veiligheidsslot
GRATIS rijklaar thuisgebracht*
Beschrijving

GRATIS thuisgebracht GRATIS Axa ART veiligheidsslot

Bimas eCargo in Lapis Blue, middenmotor, extra sterke 630wh Premium accu.

Een wendbare en degelijke elektrische bakfiets waarmee je soepel en gemakkelijk door het verkeer kan manoeuvreren.

De Bimas eCargo is ontstaan door ervaring en innovatie. Bimas is een bakfiets die veiligheid voorop heeft staan, daarnaast is deze bakfiets zeer efficiënt om op te slaan, voorzien van sterke hydraulische schijfremmen en buitengewoon prettige en natuurlijke rijeigenschappen. Door de geringe breedte van 81 cm is deze bakfiets ook gemakkelijk een poort of garagedeur door te rijden. Omdat Bimas uitsluitend gebruik maakt van A-merk onderdelen is deze bakfiets een echte topper die zich kan meten met de allerbesten! 

 

De motor en laadbak

De Bafang M400 middenmotor van 250W biedt krachtige ondersteuning waardoor je heel makkelijk vooruit komt met de bakfiets. Met een krachtsenor en een rotatiesensor in de motor voelt deze bakfiets erg natuurlijk aan. Deze stille Bafang middenmotor is uiterst efficient en gaat lang mee.

Als het op de middenmotor, de extra sterke accu en de laadruimte aankomt, is de Bimas ecargo een van de best beschikbare bakfietsen in z'n prijsklasse! De Bimas eCargo wordt aangedreven door een sterke Bafang middenmotor. De bak is ontworpen om maximaal vier kinderen te kunnen vervoeren. Dit betekend ook dat er genoeg ruimte is om zonder problemen boodschappen en andere goederen te vervoeren. Bovendien is de accu netjes weggewerkt onder het zitbankje!

Veilig interieur

Als u uw kinderen wilt meenemen voor een ritje, dan is veiligheid natuurlijk een van de belangrijkste elementen. Voor deze reden, heeft Bimas zich gefocussed op het zo veilig mogelijk maken van de bakfiets. Ook heeft deze bakfiets geen uitstekende schroeven aan de binnenkant van de bak. 

 

Bakfietsonline Bimas CargoTrike 4

Remmen & parkeren

Een van de belangrijkste aspecten van een elektrische bakfiets is de remcapaciteit. De meeste bakfietsen in deze prijsklasse hebben mechanische remmen met een stalen rem kabel. Dit werkt goed op een normale fiets, maar is niet efficient genoeg voor een bakfiets, vooral niet als de laadruimte gevuld is. De Bimas eCargo 3.3 is uitgerust met Tektro hydraulische schijfremmen op voor en achterwielen en heeft dubbele parkeerremmen. 

 

Bakfietsonline Bimas CargoTrike 3

Compact ontwerp & efficiente opslag

Wij weten als geen ander dat veel bakfietsen onhandig zijn op te slaan. Ze worden vooral buiten opgeslagen omdat ze niet door deuren passen. Daarom heeft Bimas een unieke opslag methode gevonden voor de Bimas eCargo 3.3. Ten eerste is de fiets maar 81cm breed, waardoor hij door de meeste deuren past.

Daarnaast is het mogelijk om de fiets bij de achterkant op te tillen en op zijn neus te plaatsen. Op deze manier kan de Bimas bakfiets verticaal worden opgeslagen in plaats van horizontaal. Dit resulteerd in een efficienter gebruik van de opslag locatie. In totaal neemt de fiets ongeveer 1 m3 aan ruimte in beslag.

Bakfietsonline Bimas CargoTrike 5

Nog een pluspunt, extern laadpunt

De Bimas eCargo beschikt ook over een extern laadpunt in de bak. Hierdoor hoeft u de accu niet uit de bak te halen om deze op te laden. U kunt de oplader direct in de bak pluggen en de accu wordt geladen. Geen stopcontact in de buurt? Ook dat is geen probleem. Met de accusleutel haalt u heel eenvoudig de accu onder het bankje vandaan.

ANWB Lease al vanaf €125,- p.m. Meer info? klik hier