fbpx
PDFPrinten

Bakfiets.nl Bertus

Van €1699,- voor..
€ 1549,00
Kleurstelling
Tent Deluxe
Handvatten
Zadel
Hevelmoer (zadelhoogte versteller):
Bagagedrager
Beschrijving

Verwijzing naar Nieuwe website

Adviesprijs van deze bakfiets = €1699,-

Bakfiets.nl Bertus

Afmetingen

Lengte: 253 cm breedte: 63 cm

Versnelling-uitvoering:

Shimano Nexus

Tent Deluxe van Bakfiets.nl

Er zijn twee soorten tenten beschikbaar voor de Bakfiets.nl CargoBike; de Bisonyl 90% open tent (van dik vrachtwagenzeil) in glanszwart of de supersterke Botendoek 90% open tent welke veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke ritsen aan beide zijden, zodat de huif aan beide zijden bijna helemaal open kan! In de kleuren: Lichtbruin, Rood, Marine Blauw, MatZwart.

De beste remmen

Shimano Premium Rollerbrakes. Een perfecte rem en heel geschikt voor met name vlak landschap. 

Handvatten

Deze Bakfiets.nl CargoBike Classic wordt standaard voorzien van de zwarte rubberen handvatten. Desgewenst kan natuurlijk gekozen worden voor de bruine rubberen handvatten of de chique Lederen Brooks hanvatten. Super comfortabel en bij koud weer minder snel koude handen!

 

Zadel

Deze Bakfiets.nl CargoBike Classic wordt standaard voorzien van een Selle Royal Basic Premium zadel Zwart.

Selle Royal Drifter

Wenst u liever een zachter zadel? Dan is het Selle Royal Drifter hèt zadel voor u! Deze is leverbaar in het bruin en zwart.

Brooks:

Of kies voor het lederen Brooks zadel. Heel chique en uiterst comfortabel

Selle Royal Skingel, met handvat

Zal de fiets regelmatig door smalle steegjes moeten of gedraaid moeten worden, en tilt u daarbij de bakfiets bij achterwiel op om de achterkant 'om te zetten'? Dan is het zadel met handvat een goede optie!

Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keuze omdat:

Garantie Bakfiets.nl

Op de website van de fabrikant www.bakfiets.nl vindt u het registratie-formulier. Na aankoop dient u daar uw aankoop te registreren. Het framenumer van uw bakfiets vindt u onderaan het frame en betreft een wit stickertje met een nummer dat begint met AZ...... Na invullen van het registratieformulier heeft u: