fbpx
PDFPrinten

E-Nihola Dog met Achtermotor

Speciale aanbieding - Van €4799,- voor..
€ 4199,00
Kleurstelling
Tent Deluxe
Batterij
Vloermat (Premium Ventisit):
Dekzeil
Telefoonhouder voor op stuur
Beschrijving

Adviesprijs van deze bakfiets, met Promovec motor en met standaard frame = €4799,-

Nihola dog, Elektrisch, Promovec Achterwielmotor

De Nihola bakfiets is ons populairste model voor vervoer van honden.

De cabine van de Nihola Dog die de hond(en) omringt en beschermt is opgebouwd uit een gesloten dubbel buizenframe zonder hoeken.

De Nihola Dog bakfiets is na testen door de Deense krant Politiken en de Nederlandse Fietsersbond uitgeroepen tot beste 3-wiel bakfiets voor hondenvervoer.

Leuk weetje: Nihola is groot-leverancier van de Deense Post!

Specificaties

Deze bakfiets is uitgerust met de betrouwbare, sterke en stille achterwielmotor van Promovec, een grote Deense fabrikant van elektromotoren en batterijen. Je hebt de keuze uit een 11Ah, 13.2Ah of 15Ah Accu

Topkwaliteit zwarte aluminium velgen, magura parkeerrem, schroeven en fittingen in RVS, ingebouwde fittingen voor hondenriemen, handgebouwd Deens frame, aluminium zadelpen en cabinevloer, zwart gepoedercoat frame, onderhoudsvrije besturing met hydraulische demper.

 

Tent Deluxe van Nihola

Supersterk 'Boottent'-materiaal, veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke rits aan voorzijde, zodat de huif bijna helemaal open kan! In de kleuren: MatZwart, Blauw, Bordeaux, Geel, Grijs, Donkergroen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Turquoise.