fbpx
PDFPrinten

E-Bakfiets.nl Cruiser Bafang Motor - 750wh accu

Van €4299,- voor..
€ 3499,00
Kleurstelling
Kleur van de bak
Remsysteem
Tent Deluxe
Zadel
Handvatten
Bagagedrager
Hevelmoer (zadelhoogte versteller):
Koplamp
Service en Garantie
Beschrijving

Elektrisch button

Adviesprijs van deze bakfiets €4299,-

Bafang motor, 9 ondersteuning standen en super-sterke accu van maarliefst 750 wh!

De Bafang ML400 middenmotor van 80 Nm/250W biedt krachtige ondersteuning waardoor je heel makkelijk vooruit komt met de bakfiets. Met een krachtsenor en een rotatiesensor in de motor voelt deze bakfiets erg natuurlijk aan. Deze stille Bafang middenmotor is uiterst efficient en gaat lang mee. Als het op de middenmotor, de extra sterke accu van 750 wh (!) aankomt, is de deze bakfiets.nl een van de best beschikbare bakfietsen in z'n prijsklasse!

          

Afmetingen

Lengte: 253 cm breedte: 63 cm

Verkrijgbaar in de kleuren

 

Tent Deluxe van Bakfiets.nl:

Er zijn twee soorten tenten beschikbaar voor de Bakfiets.nl CargoBike; de Bisonyl 90% open tent (van dik vrachtwagenzeil) in glanszwart of de supersterke Botendoek 90% open tent welke veel gebruikt bij kuiptenten in de Luxe Jachtbouw. Met sterke ritsen aan beide zijden, zodat de huif aan beide zijden bijna helemaal open kan! In de kleuren: Lichtbruin, Rood, Marine Blauw, MatZwart.

De beste remmen

Een goede reminrichting is essentieel bij een bakfiets. Het standaard model wordt uitgevoerd met Shimano Premium Rollerbrakes. Een perfecte rem en heel geschikt voor met name vlak landschap. En ook prijstechnisch de beste keuze! Naast de Rollerbrake remmen kan er ook gekozen worden voor de Hydraulische Schijfrem op voor- en achterwiel. Een hele krachtige rem, maar uiterst licht in gebruik/remhendel-gevoel.

Actieradius

Bij een bakfiets is het altijd lastig om een actieradius af te geven. Met de standaard accu van 750wh kan dit varieren van 80 tot 120 km. Er hangt daarbij veel af van het totaal gewicht van de fiets met belading, de mate van mee-fietsen door de berijder en de manier van rijden. Ook het terrein waar gereden wordt is van invloed, denk aan stadsverkeer en of u veel heuvels op moet fietsen. U kunt de actieradius verhogen door met harde banden te fietsen en weg te fietsen in een lage versnelling.

Handvatten

Deze Cruiser wordt standaard voorzien van de chique Lederen Brooks hanvatten. Super comfortabel en bij koud weer minder snel koude handen! Desgewenst kan natuurlijk gekozen worden voor de zwarte of bruine rubberen handvatten.

Zadel

Brooks:

Standaard wordt de Cruiser uitgevoerd met een lederen Brooks zadel! Uiterst comfortabel, oer-degelijk en heel chique..

Selle Royal Drifter

Wenst u liever een zachter zadel? Dan is het Selle Royal Drifter hèt zadel voor u! Deze is leverbaar in het bruin en zwart.

Selle Royal Skingel, met handvat

Zal de fiets regelmatig door smalle steegjes moeten of gedraaid moeten worden, en tilt u daarbij de bakfiets bij achterwiel op om de achterkant 'om te zetten'? Dan is het zadel met handvat een goede optie!

 

Hevelmoer zadelversteller

Rijden er meerdere personen op de bakfiets met een verschillende lichaamslengte? Dan is een hevelmoer zadelversteller erg handig! Een degelijke RVS versteller om zonder gereedschap de zadelhoogte aan te passen. Ideaal!

Hevelmoer zadelversteller

 

Een bakfiets van Bakfiets.nl is uw beste keuze omdat:

Garantie Bakfiets.nl

Op de website van de fabrikant www.bakfiets.nl vindt u het registratie-formulier. Na aankoop dient u daar uw aankoop te registreren. Het framenumer van uw bakfiets vindt u onderaan het frame en betreft een wit stickertje met een nummer dat begint met AZ...... Na invullen van het registratieformulier heeft u: