fbpx
PDFPrinten

E-SociBike bakfiets Deluxe

Speciale aanbieding - Van €5599,- voor..
€ 4499,00
Kleurstelling
Tent Deluxe
Dekzeil
Kussen
Extra oog voor hond
Beschrijving

Adviesprijs van deze bakfiets = €5599,-

Direct uit voorraad! Deze mooie Soci.bike..

Soci.bike is een hoogwaardige kwaliteits bakfiets, gebouwd in Enkhuizen, Nederland. Daarnaast ondersteund u met een Soci.bike bakfiets een sociaal, maatschappelijk doel. 

Sociaal en Maatschappelijk

Soci.bike is geen gewone bakfiets. Dit zijn bakfietsen met een goed verhaal! deze bakfietsen worden gebouwd door mensen die aan de zijlijn zijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen. Dit veranderd doordat ze met trots kunnen vertellen, hoe leuk het bouwen van de Soci.bike bakfiets is. 

Het geld dat Soci.bike verdient wordt gebruikt om meer mensen met afstand van de arbeidsmarkt tóch aan een betaalde baan te helpen. Soci.bike is uniek, omdat het geen mensen aanneemt om de bakfiets te maken, maar ze maken bakfietsen om mensen te kunnen helpen. De medewerkers worden opgeleid in de fietstechniek, krijgen werkervaring en leren de nieuwste ontwikkelingen van de e-bike. Dit zorgt voor een goede basis en een betaalde baan bij Soci.bike of elders.

SociBike werkplaats

 

Klep aan voorzijde

Wilt u met uw kinderen en/of honden op pad? Ze kunnen zelf gemakkelijk instappen met de handige klep aan de voorzijde van de bakfiets. De klep is beveiligd met twee sluitingen. Hierdoor kunnen kinderen de klep niet zelf openen, extra veilig!

  socibike bakfiets wit bakfietsonline klep tekst

 

Automatische versnellingen 

De automatische Enviolo versnellingsnaaf zorgt ervoor dat u altijd de goede versnelling heeft. Hierdoor kunt u soepel wegfietsen en op vlakke stukken vaart maken. Geniet van de omgeving, uw kinderen en/of hond, dit betrouwbare systeem zorgt voor de rest!

 

Speciaal ontwikkelde wielbeschermers

Deze speciale wielbeschermer voorkomen ongelukken. Kinderen willen natuurlijk alles uitproberen. Om te voorkomen dat ze de vingers in de spaken steken heeft Soci.bike deze speciale wielbeschermers onwikkeld. Aan alles is gedacht!

wielkappen Bakfietsonline tekst

 

Accu en Motor

De sterke Bafang middenmotor voelt precies aan wanneer u extra ondersteuning nodig heeft. Dit komt door de krachtsensor die meet hoeveel kracht er op de pedalen wordt gezet. Dit zorgt voor een snelle en natuurlijke ondersteuning vanuit de motor. 

Met de extra sterke 720 Wh accu hoeft u zich geen zorgen te maken over grotere afstanden. Deze accu heeft een actieradius van 80 tot 120 km. Deze afstand is wel afhankelijk van de belading, het weer en de weg condities. 

 

 Kunsstof bak

De zeer mooi afgewerkte bak zorgt voor een moderne uitstraling van de bakfiets. Op het bankje kunnen twee kinderen plaats nemen en kunnen worden vastgezet met de bijgeleverde veiligheidsgordels. Daarnaast is er een mogelijkheid om een tent of een MaxiCosi te plaatsen in de bak. Ook honden kunnen veilig vervoerd in deze bakfiets. Op de bodem van de bak kunnen ogen worden geplaats om een hondenriem aan vast te maken. 

Bankje met gordels Bakfietsonline